Haberler

Tgsp’nin Düzenlediği “Stk’lar Yarışıyor Kardeşlik Kazanıyor” Kampına Katılım Sağladık

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Gençlik STK’ları Platformu(TGSP)  üyeleri buluşması, Kocaeli Büyükşehir Bld. Bşk. Sn. İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak ve Sn. N. Bilal Erdoğa'ın katılımıyla 18-20 Ağustos tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Diriliş-2 Kamp Alanında ‘’STK’lar Yarışıyor Kardeşlik Kazanıyor’’ başlığıyla gerçekleştirildi.

 

Okçuluk, mangala, mas güreşi, pentatlon parkuru, voleybol, paintbol, trekking gibi karma faaliyetler yapılarak tanışma programı gerçekleştirildi. Sivil toplum kuruluşları arasındaki muhabbeti artırmaya yönelik yapılan bu tür programlara katılmayı kendine görev bilen vakfımız, programa Vakfımız Mütevelli Heyet Üyesi ve Genel Sekreteri Nurettin Alan, Genel Müdürümüz Adem Yavuz ve Kütüphane Müdürü Mikail Uğuş ile katılım sağladı.

 

Türkiye gençlik STK'ları platformunun yaptığı faaliyetler ve vakıf dernek olarak hangi alanlarda ne tür destek beklendiği üzerine gerçekleştirilen Fikir Tepsisi programı ile beyin fırtınası gerçekleştirilerek problem saptaması ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Katılımcılar, kapanış da Bilal Erdoğan beyefendinin katılımıyla, bu türden programların önemi üzerinde durarak devamının gelmesini ümit ettiklerini belirttiler.

Yarışmalarda ilk üçe dereceye giren grup kaptanlarına hediyelerinin Bilal Erdoğan beyin takdimi ile program nihayete erdi.

İlim Yayma Vakfı, İYV
Molla Hüsrev Mahallesi, Akifpaşa Sokak No: 6-12 34093 Vefa - Fatih / İSTANBUL
Telefon: +90 212 511 22 90 E-Posta: [email protected]